Followers

Saturday, 25 February 2012

keliru dengan status aq dengan dye sekarang
aq masih keliru lagi dengan status hubungan aq dengan dye ni sekarang..putus atau masih lg?xde kate putus dari dye..dye pergi meninggalkan aq sendiri disini tanpa kate putus yg keluar dari mulut dye..aq sedih dengan hidup aq sekarang rase cm terbang2 diawangan …aq mengaku aq amat merindui dye..hanya gambar yg dye tinggal kn untuk aq dapat meleraikan rasa rindu ku ini pada dye..
apa kh agk nye khabar dye sekarang? Adekh dye merindui aq seperti mana aq merindui dye? Adakh dye masih menginggati aq seperti mane aq menginggati dye selalu disini?bagi aq dye lh pembakar semagat aq untuk terus kehidupan! Tape dye aq lemah..sekarag tiade lg org atau insan yg sudi memberikan semagat untuk aq memperjuang kn kehidupan ini lg…kehidupan yg penuh dengan tipu muslihat,kehi dupan yg penuh dengan kekejaman…aq x snngup harungi hidup ini tanpe dye..
korang xkenal apa erti cinte aq dengan dye..sahabat2,kawan2,teman2 boleh mengatakan ape aje ttg cinta aq pada dye.apa aq perduli??..walaupun dye x lg menggap aq kekasih hati nye lg..TP AQ BERSUMPAH! AKN JEJAK DYE HINGGE AKHIR HAYAT KU NI…! Kerane aq ingin dye thu betape besar dan dalam nye cinta ku ini pda mu muhd zuljalali wal ikram!


No comments:

Post a Comment